Kneza Višeslava, Mostar +387 36 333 205 endoplus.mo@gmail.com Pon - Sub 09:00 – 19:00h

Kontakti

Kirurgija

Naši liječnici

Što je Kirurgija?

Kirurgija je medicinska grana koja razvija operativna rješenja za ozljede i bolesti. Kirurški zahvati postoje već u kamenom dobu, na primjer, u obliku amputacija.

Područje kirurgije obuhvaća ukupno osam različitih pod-područja, koja se bave operativnim, tj. Invazivnim liječenjem i naknadnim liječenjem pritužbi, ozljeda ili bolesti različitih područja tijela i dijelova tijela.

Opći kirurg je specijalist koji je osposobljen za upravljanje širokim spektrom kirurških stanja koja utječu na gotovo bilo koje područje tijela. Kirurg postavlja dijagnozu i pruža preoperativnu, operativnu i postoperativnu skrb pacijentima i često je odgovoran za cjelovito zbrinjavanje žrtve traume i kritično bolesnog pacijenta.

Danas postoji ukupno osam različitih disciplina iz kirurgije u koje se liječnik može specijalizirati. Osim opće kirurgije, vaskularna kirurgija i kardijalna kirurgija važna su orijentacija na dječjoj kirurgiji, ortopediji i traumi, ali plastična kirurgija, torakalna kirurgija i visceralna kirurgija također su kirurška potporeza.

U poliklinici Endo Plus čeka vas tim vrhunskih kirurga koji će s vama obaviti savjetovanje da donesete najbolje odluke za vaše zdravlje.

Naručite se na pregled

Narucite se