Kneza Višeslava, Mostar +387 36 333 205 endoplus.mo@gmail.com Pon - Sub 09:00 – 19:00h

Kontakti

Urologija

Naši liječnici

Što je Urologija?

Urologija je grana kliničke medicine koja se bavi etiologijom, patogenezom i dijagnostikom oboljenja urinarnog trakta kod muškaraca i kod žena, te reproduktivnim organima kod muškaraca. Ljekar specijalista za ovu oblast naziva se urolog i on je obučen da postavlja dijagnoze i liječi urogenitalna oboljenja.

Oboljenja urogenitalnog trakta koja su u nadležnosti urologa su infekcije mokraćnih kanala, bubrega i mokraćnog mjehura raznim bakterijama, kao i upala prostate kod muškaraca, poremećaji izvodnog sistema bubrega kao zaprekama protoka mokraće, urođene anomalije, kamenacem, dobroćudni i zloćudni tumorima bubrega Odjel Urologije u sklopu Poliklinike ENDOPLUS djeluje već dugi niz godina, a neki od razloga zbog kojih nam se obraćaju naši pacijenti su: upala prostate, neplodnost muškaraca, seksualna disfunkcija i drugi urološki problemi.

Vrhunski tim specijalista urologije, individualan pristup svakom pacijentu te suradnja sa ostalim odjelima u sklopu Poliklinike glavni su razlozi zbog kojih nam se sa povjerenjem možete obratiti.

Obavljamo usluge

Naručite se na pregled

Narucite se